Brașov International Film Festival & Market, cel mai important și cel mai renumit festival de film nonviolent din lume, anunță datele în care acesta se va desfășura în anul 2014

BRAȘOV, ROMÂNIA – Brașov Film Center a anunțat astăzi că a treia ediție a Brașov International Film Festival & Market, eveniment ce are loc anual, se va desfășura în perioada 4 – 14 septembrie 2014 în Brașov.

Prezentat de către Nissa și sponsorizat de către Hiperdia și Klopman International, festivalul se va desfasura în incinta Centrului Cultural Reduta ce oferă clienților săi un teatru de ultimă generație și este situat la numai câțiva pași de centrul Brașovului vechi.

Poster Festival Poster Workshops

Oraşul Braşov este situat în centrul ţării, la aproximativ 166 km de Bucureşti în direcţia nord. Este înconjurat de munţii Carpaţi şi face parte din Transilvania. Oraşul se află la o distanţă de 20 de minute de faimosul Castel Bran (castelul lui Dracula) şi la 12 km de Poiana Braşov, staţiune de jocuri olimpice de iarnă.

Unsprezece filme sunt prezentate în total în fiecare an; dintre acestea, nouă rulează în competiție și două în afara competiției în nopțile de gală, cea de deschidere și cea de închidere a festivalului.

Termenul limită pentru înscrierea filmelor de lung metraj nonviolente cu durata de minim 85 de minute (nu sunt acceptate documentare, desene animate sau scurtmetraje) este data de 30 mai 2014.

Festivalul este partener cu FilmFreeway și acceptă înscrieri prin: FilmFreeway (BRIFF 2014)

Pentru mai multe informații privind înscrierile, vizitați: www.brasovfilmfestival.com (Films)

Începând cu data de 8 august, puteți achiziționa biletele pentru festival prin Eventbrite la adresa: Eventbrite (BRIFF 2014)

Pentru mai multe informații privind prezența dumneavoastră la festival, vizitați:  www.brasovfilmfestival.com (Attendance)

Pentru mai multe informații despre cum puteți deveni sponsor al festivalului, vizitați: www.brasovfilmfestival.com (Sponsors)

Printre filmele care au participat la edițiile anterioare ale festivalului se numără ONE DAY (cu Anne Hathaway în rolul principal, regizat de Lone Scherfig), ARBITRAGE (cu Richard Gere în rolul principal), SEVEN POUNDS (cu Will Smith și Woody Harrelson în rolurile principale), BEING FLYNN (cu Robert De Niro), RABBIT HOLE (cu Nicole Kidman), etc.

Brașov Film Center este singurul deținător și organizator al Brașov International Film Festival & Market. Daria Trifu este fondatorul și directorul festivalului, Bruno Pischiutta este consultantul artistic, Elio Dell’Unto și Ana-Maria Cioflec sunt coordonatorii de programare și Nubia Buitrago este secretara festivalului.

Global Film Studio Inc. este finanțator al Brașov International Film Festival & Market.

Prietenii Brașovului sunt fani ai Festivalului.

Contact media:
info@rollywood.org
www.brasovfilmfestival.com
USA: +1-(646)-300-9232
Romania: (407) 2196-5886

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s